Sunday, 17 July 2011

Selamat Datang Kembali

Assalamualaikom semua. Setelah beberapa lama meninggalkan rumahku ini, akhirnya balik kepangkal jalan. Terlalu asyik melangut kat FB yang memang ada banyak cerita, melangut kat rumah orang yang juga hari-hari ada update, rumah kak Jee, rumah kak Ida, rumah Pnut, dan beberapa rumah lagi, aku jadi lupa diri nak balik rumah sendiri. Lepas ni, InsyaAllah, aku update lah. Lagi satu, tak ada mood sebab tunggu babah transfer dari hari kehari, tiada berita. Tak best la.

Masa demi masa berlalu. Kehidupan kita juga berubah.

No comments: