Monday, 21 March 2011

Hujan

Hari-hari hujan lebat. Naik takut aku pandu kereta sekarang ni. Kat Klang tak de pulak hujan lebat macam ni petang-petang. Babah siap boleh pi main tenis lagi. Aku pulak balik rumah hari-hari nak menempuh benda ni. Sebenarnya aku masih trauma lagi. Tak tau nak buat macam mana.

Hari ni pagi-pagi mood tak berapa elok sikit. Sakit hati kat itu perempuan yang tak tau menghormati senior. Pagi-pagi dah buat hal. Dia ingat dia sapa? baru saja belajar untuk buat degree, belum lagi jadi officer, perangai dah mengalahkan C54. Pigi dah...

No comments: