Monday, 14 June 2010

Sambungan...

Sekarang kami berada dirumah tamu di perumahan kastam, Klang, di Pulau Indah.Sementara menunggu babah balik kerja pukul 5 petang nanti, aku ada banyak masa untuk update blog. So, aku marathon saja sehingga selesai.

Singgah disalah satu kedai makan yang banyak kat kawasan kampung Sungai Buluh. Abang dan babah pesan nasi goreng USA versi Sungai Buluh, Aiman dan Aliah pesan mi kungfu dan aku kueteow tomyam. Nampak sedap, rasa pun sedap.







Dua gambar terakhir adalah tempat tinggal kami semasa kami berada disini. Rumah kerajaan kelas C. Besar rumahnya. Semua ada 5 bilik dan setiap bilik tu diletak katil bujang 3 biji. Ok la untuk tempat tinggal sementara. Dapur, TV, aircond semua ada. kalau sesiapa berhajat nak datang ke Pulau Indah dan tak ada tempat tinggal, boleh la stay kat sini.Ok sangat-sangat untuk ramai orang pun.

2 comments:

Jemari Seni said...

Terliur tgk telur mata tu pepagi nih hehhehe...

Hayati said...

hahaha....