Monday, 26 November 2012

Hari ni ulangtahun kelahiran Nur Imman Aliah. Semalam aku plan nak buat ciskek dan dia minta nobake ciskek. Ok. Selesai satu bab. Pagi ni bangun pagi terus ke KK Penaga.Apa punya turrr...Bangun, tidur balik semula. dah kesiangan. Sedar-sedar dah 7.38 pagi. Kelamkabut.

Sampai sana, ok la sebab kak Kiah pun baru sampai. Pesakit ramai la juga pagi ni. Petang ada meeting di KK Kepala Batas. Balik rumah sekejab, kononnya nak makan tengahari tapi Aliah pun tak masak apa-apa, aku pun tak beli apa-apa, langsung tak makan apa-apa. Ok saja.

Terus ke KK Kepala Batas. Bawa sedikit ciskek untuk mereka. sedap gila kata mereka. Ok. suka saja. banyaknya ok. hehehe...petang. balik terus ke Puncak Mutiara Cafe, meraikan birthday Aliah. kenyang sangat sampai idea jadi kontot sebab kenyang. hahaha...bai bai...nanti mood kenyang dah habis, aku catitkan lagi.

No comments: